Kiadó ingatlan adatbázis - DBI Kft
 
 

Balatonboglár

ELADÓ NYARALÓ BALATONBOGLÁRON!

Kíváló megközelíthetőségű, M7-es és a 7-es főútról is gyorsan elérhető Balatonboglári ingatlanunkat kínáljuk eladásra. Vonattal érkezőknek egy kb. 2 km-es sétára vagyunk, de aki Volán busszal jön kb. 100 méterre száll le az ingatlan kapujától. Nyárfa-Halász utca sarkán található ingatlanunk egyetlen bűne, hogy a vízparton fekszik közvetlenül, így kb. két-háromszáz métert kell megtenniük azoknak, akik strandra vágynak. Viszont! rögtön két szabadstrand is található ebben a pár száz méteres távolságban. A bicajosoknak is van jó hírem! Klassz kis kerékpár út vezet végig a parton, ami Tőlünk kb. kettő darab perc alatt érhető el.
Az épület egy 2015 nm-es telken terül el. A szomszédságban szintén nyaralók találhatóak, valamint egy üres telek a szembe szomszédunk.

Az ingatlan üdülő besorolásban van, régi céges üdülőként használtuk egy időben, majd egy ideje bérbeadással lett hasznosítva. Az elosztása nagyon jó, kiválóan alkalmas üdültetésre, ugyanis apartmanszerűen lett kialakítva minden helyiség. Azaz minden szobához külön fürdőszoba lett kialakítva, valamint egyes, szerencsés szobák erkélyt/teraszt is kaptak. Földszinten egy óriási, világos, üveges nappali/étkező helyiség is található. Az ingatlan össz mérete 256 nm + 36 nm terasz, ehhez mérten elég óriásinak számít az 56 nm-ével a földszinten található, "közös" helyiség. Épület állapota közepes, felújítása szükséges.

Víz-, csatorna, áram szolgáltatás az ingatlanban bent van. Fűtés, lévén hogy csak nyári üdültetésre használták nincs kiépítve, de a gáz telken belül van.

Bármilyen kérdése lenne, vagy szeretné megnézni, kérem, forduljon bizalommal hozzánk!
Város:Balatonboglár
Cím:Nyárfa u. 22.


Eladási ár: 38 millió Ft


Kapcsolattartó:Fődi Zsolt
Telefon:+36-30-937-9190
E-mail cím:zsfodi@dbi.hu
 
DBI Ingatlanhasznosító Kft.
1133 Budapest, Gogol utca 13.
Telefon: 451-1650
Fax: 451-1651
Email: dbi@dbi.hu
Web: www.dbi.hu
Kiemelt partnereink

 
 

DBI Ingatlanhasznosító Kft. - Kiadó ingatlan és eladó ingatlan adatbázis | Minden jog fenntartva © 2012
Az oldalon található tartalmak jogvédelem alatt állnak, azok felhasználása a tulajdonos beleegyezése nélkül tilos.

Utolsó oldalfrissítés dátuma: 2019-02-20 14:01:39
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika