Kiadó ingatlan adatbázis - DBI Kft
 
 

Galyatető

Csendes, természetközeli, kirándulós helyet keres?
Családjának keres nyaraló helyet?


A Mátra kiemelten közkedvelt településén, Galyatetőn, egy ősfás, 7 974 m2-es telken fekvő, felújítandó üdülő épület eladó. Közigazgatásilag Mátraszentimréhez tartozó Galyatető település lakott részének a Dél-keleti felén, a Pásztót Gyöngyösre vezető 24-es főközlekedési úttal összekötő országúthoz közel találjuk, a mátrai útról nyíló Tölgyes utcában.
Az ingatlan alapterülete 228 m2, a melléképület alapterülete 25 m2. Melléképület használható szerszámok, fűnyíró, bicikli...stb. tárolására.
Csatorna és gázvezeték az utcában található. Az üdülő nagy alapterületének köszönhetően sok átalakítási lehetőséget rejt magában.
Az általunk eladásra kínált telek a település egyik még meglévő egybefüggő legnagyobb területű telke, volt szakszervezeti üdülő, pihenőház felépítménnyel.


Részletekkel, időpontegyeztetéssel kapcsolatban, kérem, keresse fel kapcsolattartónkat Molnár Évát a +36-30-445-0148 telefonszámon vagy írjon a emolnar@dbi.hu címre.


 
DBI Ingatlanhasznosító Kft.
1133 Budapest, Gogol utca 13.
Telefon: 451-1650
Fax: 451-1651
Email: dbi@dbi.hu
Web: www.dbi.hu
Kiemelt partnereink

 
 

DBI Ingatlanhasznosító Kft. - Kiadó ingatlan és eladó ingatlan adatbázis | Minden jog fenntartva © 2012
Az oldalon található tartalmak jogvédelem alatt állnak, azok felhasználása a tulajdonos beleegyezése nélkül tilos. Adatvédelem

Utolsó oldalfrissítés dátuma: 2019-12-06 09:54:16
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika