Kiadó ingatlan adatbázis - DBI Kft
 
 

10 éves a Gogol9 Galéria! Ünnepeljen velünk!


10 éves a Gogol9 Galéria!

2009-ben nyitotta meg a kapuit a hazai kortárs művészek előtt, ezzel támogatva, hogy minél több művész bemutatkozhasson a hazai művészetet kedvelők körében.


A DBI Ingatlanhasznosító Kft. a Gogol utcai épületében már 2009 óta ad helyet a jelenlegi kortárs, magyar művészeknek, hogy bemutathassák műveiket a közönség előtt. A Gogol9 Galéria 2009 óta folyamatosan működik és helyet ad a kultúra világának, mely által a mai kortárs alkotóművészek bemutatkozhatnak. Betekintést nyerhetünk mi helyi dolgozók is abba a szerteágazó világba, melyet neves, magyar művészeink képviselnek úgy, mint grafika, textil, tűzzománc, fotók, szobrászat, asszamblázs.  Most, hogy Galériánk 10 éves, ebből az alkalomból együtt szeretnénk ezt ünneppé tenné, természetesen egy újabb művész bemutatásával.

Galériánk által sok neves alkotóművészünk vált ismertebbé országunkban, a teljesség hiánya nélkül:

Ázbej Kristóf, Balla Demeter, Szikora Tamás, Szurcsik József, Krizbai Sándor, Ghyczy György, Györffy Sándor, Kádár János Miklós, Kucsera András, Sóváradi Valéria, Zavodszky Ferenc, Ruttkay Sándor, Gyügyi Ödön, Rófusz Kinga, Orient Enikő, Balogh Edit, Komáromi Erzsébet, Kesztyűs Ferenc, Tóth Béla, Homolya Gábor, Dobner Edit.

Az elmúlt években 60 kiállítást rendeztünk. Galériánk ez alatt az idő alatt a budapesti művészeti tér jelentős bemutató helyeként lett ismert. Több sajtómegjelenés, rádió és tv riport készült az itteni eseményekről. Művészettörténészek hivatkoznak kiállításaink jelentőségére. A megnyitók klubszerű hangulata és a színvonala jelentős törzsközönséget alakított ki.

A DBI Ingatlanhasznosító Kft. biztosítja a működés feltételeit, és működteti a galéria honlapját. 2018 végén a galéria területét magas színvonalon felújították, mellyel új lehetőségeket teremtettek a művészek magas színvonalon történő bemutatására.

A Gogol9 Galéria célja a, hogy a magyar kortárs művészet minél több rétegét be tudja mutatni és közel tudja hozni a mai kor emberéhez. Szeretnénk ezt a gondolatot tovább vinni, és még évekig teljesíteni elhivatottságunkat.

A 10 éves évfordulót Olajos György Munkácsy-Díjas festőművész alkotásaiból összállított kiállítással ünnepeljük. A kiállítás megnyitójára szeretettel várjuk a művészetkedvelő nagyközönséget.


2019/11/04


DBI Ingatlanhasznosító Kft.
1133 Budapest, Gogol utca 13.
Telefon: 451-1650
Fax: 451-1651
Email: dbi@dbi.hu
Web: www.dbi.hu
Kiemelt partnereink

 
 

DBI Ingatlanhasznosító Kft. - Kiadó ingatlan és eladó ingatlan adatbázis | Minden jog fenntartva © 2012
Az oldalon található tartalmak jogvédelem alatt állnak, azok felhasználása a tulajdonos beleegyezése nélkül tilos. Adatvédelem

Utolsó oldalfrissítés dátuma: 2019-12-06 09:54:16
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika