Kiadó ingatlan adatbázis - DBI Kft
 
 

Irodaházaink

irodahazaink
Bartók Udvar

Az Irodaház 2008-ban épült, igényes kivitelezésű, prémium irodaház. Az épületet a tulajdonos DBI Ingatlanhasznosító Kft. 2018-ban vásárolta meg és bérbeadással hasznosítja.
Az Irodaház Budapest XI. kerületében, Újbuda déli részén, Kelenföld elnevezésű városrészben, a Bartók Béla - Karolina - Hamzsabégi - Tétényi utak találkozásánál, a Bartók Udvar épületében helyezkedik el.
A XI. kerület Budapest nyugati kapuja, a város nyugati irányú közúti forgalmának a kivezetője.
Az irodaház nagy előnye a jó közlekedés. Tömegközlekedési eszközök közül a 19, 49-es villamos, 7, 173, 41-es jelzésű autóbuszok járatai vehetők igénybe. A megállók az ingatlan közelében helyezkednek el. MÁV - Kelenföldi pályaudvar két villamosmegállónyira, 4-es METRO Bikás Park megállója, kis sétával 12 percnyire elérhető. Személygépkocsival - M1 és M7 autópályák csomópontja 2 km-en belül található.
Az ingatlan meglévő épületei előtti területen közös udvar van kialakítva, parkoló állásokkal, fákkal, dísznövényekkel.
Kártyás beléptető rendszer és központi portaszolgálat biztosítja a biztonságot és a gyors információ-szolgáltatást. Bejárata, 2 lépcsőháza a Bartók Béla út felől (utcafronti) közvetlen elérhető. A fszt-en bankfiók, élelmiszer bolt és étterem található. Az irodaház szintenként 4 különálló egységre tagolódik, melyek területe összesen 4700 m2. A szintenkénti közlekedést két személyfelvonó valamint a lépcsőház biztosítja. A köztes szinteken blokkonként 170-360 nettó alapterületű irodahelyiségek kerültek kialakításra, az igényeknek megfelelően recepcióval, teakonyával, WC blokkal, erkéllyel vagy terasszal, takarítószer kamrával kiegészítve. Az irodablokkok felszereltsége hasonló.
A légkondicionált irodák elé lamellás külső árnyékolás készült. Folyosókon, lépcsőkön kerámia, az irodahelyiségekben laminált parketta, szőnyegpadló, a vizes helyiségekben kerámia járólap található.
Az irodákban műanyag nyílászárók kerültek beépítésre hőszigetelő üvegezéssel. A szellőzés a nyitható ablakokon keresztül természetes módon is megoldott. Az épület egyes részein álmennyezet épült. A közös területeken igényes burkolatok teszik vonzóvá a belső tereket.
Parkolási lehetőség az épület pinceszintjén 57 gépkocsi és 9 motor számára kijelölt területen biztosított. Beléptető rendszer, gépi szellőztetés, CO érzékelő, automata és kézi tűzjelző berendezés szolgálja a gépkocsik és utasaik biztonságát. További parkolás az utcákban és a parkolóházakban díjfizetési kötelezettség mellett biztosított.
Kereskedelmi-vendéglátási lehetőség bőséges választékkal áll az itt élők rendelkezésére. A Móricz Zsigmond téri üzletek, a Budai skála, Piac és bevásárló központok a közelben találhatóak.

Elérhetőség:

1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.

 

 
DBI Ingatlanhasznosító Kft.
1133 Budapest, Gogol utca 13.
Telefon: 451-1650
Fax: 451-1651
Email: dbi@dbi.hu
Web: www.dbi.hu
Kiemelt partnereink

 
 

DBI Ingatlanhasznosító Kft. - Kiadó ingatlan és eladó ingatlan adatbázis | Minden jog fenntartva © 2012
Az oldalon található tartalmak jogvédelem alatt állnak, azok felhasználása a tulajdonos beleegyezése nélkül tilos. Adatvédelem

Utolsó oldalfrissítés dátuma: 2019-11-04 13:37:21
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika