Kiadó ingatlan adatbázis - DBI Kft
 
 

Minden ami művészet

muveszet

Gogol 13 Irodaházunk ad otthont a DBI Gogol 9 Galéria névre keresztelt budapesti művészeti galériánakCégünk azon túl, hogy szó szoros értelmében teret ad a kultúrának saját székhelyén, de munkaerőt is biztosít magyarországi művészeink kiállításának megvalósításához. Szerveznek, rendeznek, hoznak, visznek, amit csak kell, hogy minden tökéletes legyen a kb. két havonta megrendezendő újabb, és újabb művészeti kiállítás megnyitójára.
DBI Ingatlanhasznosító Kft. nem csak munkatársaira gondolt azzal, hogy ezzel a mindennapjaikat teszi színesebbé a sok festmény, szobor... és egyéb itt megjelenő művészeti értékek által, hanem a nagyközönség részére is, munkaidőben, ingyenesen biztosítja a tárlatok megtekintését!
Galériánk jelenlegi formájában 2009 óta működik. Jelentős területen, változó megvilágítású terekben jelennek meg az alkotások. A mai, jelentős alkotók és fiatal tehetséges művészek megjelenésének biztosítunk teret. Szerencsére elmondhatjuk, hogy egyre népszerűbb lett kicsi galériánk is, így megérett rá, hogy külön honlapot indítsunk neki. Honlapunkon megtalálnak mindent, ami csak fontos lehet. Programnaptárba áttekinthetik kik állítottak már ki nálunk, ki van most, és kik várhatóak a közel jövőben! Sok-sok fénykép árulkodik a megnyitók remek hangulatáról (életképek menüpont alatt), valamint a csodásabbnál csodásabb művekről is akad bőven látni való (archív mappákban).
Nézzen körül honlapunkon, és ha kedvet kapott jöjjön el hozzánk! Kívánjuk, hogy érezze nagyon jól magát nálunk mind virtuálisan, mind személyesen!


www.dbigaleria.hu


Üdvözlettel:
DBI Ingatlanhasznosító Kft. dolgozói

 
DBI Ingatlanhasznosító Kft.
1133 Budapest, Gogol utca 13.
Telefon: 451-1650
Fax: 451-1651
Email: dbi@dbi.hu
Web: www.dbi.hu
Kiemelt partnereink

 
 

DBI Ingatlanhasznosító Kft. - Kiadó ingatlan és eladó ingatlan adatbázis | Minden jog fenntartva © 2012
Az oldalon található tartalmak jogvédelem alatt állnak, azok felhasználása a tulajdonos beleegyezése nélkül tilos. Adatvédelem

Utolsó oldalfrissítés dátuma: 2019-11-04 13:37:21
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika