Kiadó ingatlan adatbázis - DBI Kft
 
 

Thermal Hotel Visegrád

referenciak

A Termál Hotel Visegrád a Dunakanyarban közel 20.000 m2 alapterületen megépült négycsillagos superior besorolású gyógy-, wellness- és konferenciaszálloda.
A hotel 2004. április 1-én nyitotta meg kapuit, azóta fogadja első osztályú kiszolgálással a felfrissülni, pihenni vágyókat.

Hatalmas szakmai elismerés, hogy 2012, 2013, 2014, 2015 és 2016-os évben is elnyerte a Best of Budapest & Hungary legjobb wellness szálloda díjat!

Családbarát szállodánk a híres Lepencei Strandfürdő közvetlen szomszédságában fekszik. 164 minden igényt kielégítően felszerelt szobájából valamint 10 lakosztályának legtöbbjéből gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, a Börzsönyre, a Visegrádi-hegységre és a Visegrádi Várra. Mozgáskorlátozottak részére egyedi kialakítású szobák biztosítják a zavartalan pihenést.

A hotel wellness központját értékes gyógyhatású víz táplálja, mely a szállodától csupán néhány méter távolságra tör a felszínre.

Konferenciákra, csapatépítő tréningekre érkező Vendégeket a legkorszerűbb technikai eszközökkel felszerelt, légkondicionált konferencia- és üléstermeink szolgálják ki.

Tradicionális magyar és nemzetközi étel-különlegességekkel várja a kedves látogatókat a szálloda 220 férőhelyes, hatalmas terasszal rendelkező étterme, mely esküvők, vállalati rendezvények, konferenciák, fogadások rendezésére ideális feltételeket biztosít!

Látogasson el hozzánk, próbálja ki teljes körű kényelmet nyújtó szolgáltatásainkat és mi garantáljuk, hogy fejedelmi élményekben lesz része!

A Thermal Hotel Visegrád****superior által elért minősítések is növelik a bizalmat szállodánk iránt, melyek közül néhány:
- Magyar és Európai Turizmus Minőségi Díj
- Örökös Zöld Szálloda Díj - Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége
- Hotelstars 4csillag superior osztálybasorolás
- Kids Oasis 4szélforgós családbarát szálláshely
- Minősített HACCP rendszer - TÜV Rheinland

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!

A királyok után most Ön jön...hozza el a királylányokat is!

Recepció:

Tel.: +36-26-801-900
Fax: +36-26-801-918
E-mail:
info@thv.hu

További részletek, információk, képek: http://www.thv.hu

 
DBI Ingatlanhasznosító Kft.
1133 Budapest, Gogol utca 13.
Telefon: 451-1650
Fax: 451-1651
Email: dbi@dbi.hu
Web: www.dbi.hu
Kiemelt partnereink

 
 

DBI Ingatlanhasznosító Kft. - Kiadó ingatlan és eladó ingatlan adatbázis | Minden jog fenntartva © 2012
Az oldalon található tartalmak jogvédelem alatt állnak, azok felhasználása a tulajdonos beleegyezése nélkül tilos. Adatvédelem

Utolsó oldalfrissítés dátuma: 2019-12-06 09:54:16
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika