Kiadó ingatlan adatbázis - DBI Kft
 
 

DBI Ingatlanhasznosító Kft. bemutatkozás

bemutatkozas

A DBI Kft. jogelődje az IMMO - BET Ingatlanhasznosító és Ingatlanforgalmazó Kft., mely 2002-ben alakult. Alapfeladata a saját tulajdonú és megbízás alapján kezelt ingatlanok folyamatos és teljes körű működtetése, hasznosítása, valamint az ingatlanforgalmazás.

Az  IMMO - BET Kft.  2006. Január 23-án beolvadt a DBI Kft.-be.

A társaság a tevékenységét több, mint 20 fős saját személyi állománnyal látja el. Szakembereink sokéves tapasztalattal rendelkeznek az építőipar és az ingatlangazdálkodás területén. Rendszeres kapcsolatban állunk  számos, komoly referenciával rendelkező vállalkozóval, ami biztosítékot jelent a kivitelezési munkák  színvonalas elvégzésére.

Budapesten kívül, több vidéki térségben is rendelkezünk saját képviselettel, így tevékenységünket az ország egész területén végezzük. 

Célunk a saját és a megbízások alapján kezelt ingatlanok hasznosításán túl, különböző funkciójú ingatlanok forgalmazása, társasházi, lakóparki lakások építése, értékesítése, valamint különböző ingatlanfejlesztések megvalósítása.


DBI Ingatlanhasznosító Kft. nagyobb térképen való megjelenítése

 

 
DBI Ingatlanhasznosító Kft.
1133 Budapest, Gogol utca 13.
Telefon: 451-1650
Fax: 451-1651
Email: dbi@dbi.hu
Web: www.dbi.hu
Kiemelt partnereink

 
 

DBI Ingatlanhasznosító Kft. - Kiadó ingatlan és eladó ingatlan adatbázis | Minden jog fenntartva © 2012
Az oldalon található tartalmak jogvédelem alatt állnak, azok felhasználása a tulajdonos beleegyezése nélkül tilos. Adatvédelem

Utolsó oldalfrissítés dátuma: 2019-11-04 13:37:21
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika