DBI

Partnereink

Thermál Hotel Visegrád

A Termál Hotel Visegrád a Dunakanyarban közel 20.000 m2 alapterületen megépült négycsillagos superior besorolású gyógy-, wellness- és konferenciaszálloda.

A hotel 2004. április 1-én nyitotta meg kapuit, azóta fogadja első osztályú kiszolgálással a felfrissülni, pihenni vágyókat.
Hatalmas szakmai elismerés, hogy 2012, 2013, 2014, 2015 és 2016-os évben is elnyerte a Best of Budapest & Hungary legjobb wellness szálloda díjat!

Családbarát szállodánk a híres Lepencei Strandfürdő közvetlen szomszédságában fekszik. 164 minden igényt kielégítően felszerelt szobájából valamint 10 lakosztályának legtöbbjéből gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, a Börzsönyre, a Visegrádi-hegységre és a Visegrádi Várra. Mozgáskorlátozottak részére egyedi kialakítású szobák biztosítják a zavartalan pihenést.

A hotel wellness központját értékes gyógyhatású víz táplálja, mely a szállodától csupán néhány méter távolságra tör a felszínre.
Konferenciákra, csapatépítő tréningekre érkező Vendégeket a legkorszerűbb technikai eszközökkel felszerelt, légkondicionált konferencia- és üléstermeink szolgálják ki.

Tradicionális magyar és nemzetközi étel-különlegességekkel várja a kedves látogatókat a szálloda 220 férőhelyes, hatalmas terasszal rendelkező étterme, mely esküvők, vállalati rendezvények, konferenciák, fogadások rendezésére ideális feltételeket biztosít!

A Thermal Hotel Visegrád****superior által elért minősítések is növelik a bizalmat szállodánk iránt, melyek közül néhány:
- Magyar és Európai Turizmus Minőségi Díj
- Örökös Zöld Szálloda Díj - Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége
- Hotelstars 4csillag superior osztálybasorolás
- Kids Oasis 4szélforgós családbarát szálláshely
- Minősített HACCP rendszer - TÜV Rheinland

További információk www.thv.hu

Duna Hotel Paks

Duna Hotel*** Paks város központjában, Budapesttől 110 km-re, a Duna közelében található.

A szálloda eredetileg a 70-es években épült, azonban 2008-ban egy teljeskörű felújításon esett át, aminek köszönhetően 2015. szeptemberében elnyerte a Hotelstars 3 csillagos osztályba sorolásának díját is.
A hotelben jelenleg 32 darab kétágyas szoba, illetve 14 darab kettő szobából álló és teakonyhával is rendelkező apartman az év minden napján várja a felüdülésre vágyó vendégeket.
A szinte vadonatúj szálloda minden szobája rendelkezik saját fürdőszobával, egyedileg szabályozható klímaberendezéssel, LCD televízióval, wifin keresztül elérhető internet-hozzáféréssel és minibár hűtővel.

Az étteremhez tartozó természetes megvilágítású, klimatizált konferenciatermünk, valamint kisebb szekciótermünk kiváló lehetőséget nyújt olyan rendezvények színvonalas szervezésére, mint például 140 fős lakodalmak, bankettek, bálok, valamint vállalati tréningek, 200 fős konferenciák és állófogadások.

Bővebb információért keressék fel honlapunkat www.dhpaks.hu

Duna Garden

A Ráckevei-Soroksári Duna-ág páratlan növény- és állatvilága kora tavasztól késő őszig várja a természet kedvelőit. A Kvassay–zsiliptől indul és az ország egyik legszebb élővizeként tartják számon. Ez a csodás táj a hazai hajósok és horgászok paradicsoma.

A 2011 nyarán épült Duna Garden Étterem és Hotel közvetlenül a parti sétányon fekszik, a Gubacsi híd lábánál. Az elegáns épületegyüttes finom vonalai mellett az egykori csónakházaknak köszönheti különleges, romantikus hangulatát. Jöjjön el hozzánk, és ismerkedjen meg a Duna Garden impozáns belső tereivel és Duna-parti kertjével!
Ismerje meg az igazi Duna-parti nyugalmat és vendégszeretetünket.

www.dunagarden.hu

Dubicz Borászat - Mátra

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok 115 éves múlttal és 100 hektár saját szőlőültetvénnyel rendelkező, kiemelten fehérborokkal foglalkozó pincészet. A Mátrai borvidék nagyszerű adottságait és a legmodernebb technológiát ötvözve, a régió ikonikus borászatává vált. Minden évjáratban palackba tesszük szívünk, lelkünk és szakmai tudásunk legjavát. Bízunk benne, hogy borainkat Ön is ugyanúgy kedvelni fogja, mint mi.

www.dubicz.hu

Bodri Pincészet

A BODRI PINCÉSZET, -MELY BORTURISZTIKAI KÖZPONT IS EGYBEN – SZEKSZÁRD DÉLI HATÁRÁ-BAN, EGY FESTŐI SZÉPSÉGŰ VÖLGYBEN VÁRJA VENDÉGEIT.

A birtok építéséhez 1999-ben láttunk hozzá, az akkor ligetes-erdős, elhanyagolt szőlőkkel, romos tanyákkal, kertekkel tagolt területen. A 2001-ben telepített első öt hektár szőlő, pár éven belül már tizenegy hektárra növekedett. A régi érlelőpince 2002-ben épült, 2003-ban követte a feldolgozó és az étteremnek otthont biztosító épület.

A nagypincénk, mely 12 kupolával rendelkezik, és elnyerte Közép-Európa legnagyobb újonnan épített kupolás pincéjének titulusát, 2008 és 2011 között épült meg.

Szintén 2011-ben megkezdődött a vendégházak kialakítása is, ahol 61 vendégünk pihenhet meg egyszerre az estébe nyúló borozgatások után.
A következő nagy fejlesztés, a 2014-ben átadott 1400 négyzetméteres rozéüzem, mely már nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad.

www.bodribor.hu