Hírek

Bartók Udvar

A Bartók Udvar I. tulajdonosa 2018 óta, a DBI Ingatlanhasznosító Kft. Az ingatlan hasznosítása bérbeadással történik. A Bartók Udvar a főváros egyik legsikeresebb irodafejlesztési projektje.

A Dél - Buda ütőerén található "A" és "B" kategóriás irodaházból álló együttes 2008-ban épült, igényes kivitelezésű, prémium irodaház.

Az „A” kategóriás iroda épület, bruttó 6 200 m2 iroda területen 100%-ban bérbeadott iroda állománnyal rendelkezik.

Az épület Bérlői neves nemzetközi és magyar cégek, akik már régóta letették a voksukat a Bartók Udvar mellett, így örömünkre szolgál, hogy bérlői mixünk ilyen magas színvonalú tagokkal rendelkezik.

Kártyás beléptető rendszer és központi portaszolgálat biztosítja a biztonságot és a gyors információ-szolgáltatást. Bejárata, 2 lépcsőháza a Bartók Béla út felől (utcafronti) közvetlen elérhető. A fszt-en bankfiók, élelmiszer bolt és étterem található. Az irodaház szintenként 4 különálló egységre tagolódik, melyek területe összesen 4700 m2. A szintenkénti közlekedést két személyfelvonó valamint a lépcsőház biztosítja. A köztes szinteken blokkonként 170-360 nettó alapterületű irodahelyiségek kerültek kialakításra, az igényeknek megfelelően recepcióval, teakonyával, WC blokkal, erkéllyel vagy terasszal, takarítószer kamrával kiegészítve. Az irodablokkok felszereltsége hasonló.

A légkondicionált irodák elé lamellás külső árnyékolás készült. Folyosókon, lépcsőkön kerámia, az irodahelyiségekben laminált parketta, szőnyegpadló, a vizes helyiségekben kerámia járólap található.

Az irodákban műanyag nyílászárók kerültek beépítésre hőszigetelő üvegezéssel. A szellőzés a nyitható ablakokon keresztül természetes módon is megoldott. Az épület egyes részein álmennyezet épült. A közös területeken igényes burkolatok teszik vonzóvá a belső tereket.

Parkolási lehetőség az épület pinceszintjén 57 gépkocsi és 9 motor számára kijelölt területen biztosított. Beléptető rendszer, gépi szellőztetés, CO érzékelő, automata és kézi tűzjelző berendezés szolgálja a gépkocsik és utasaik biztonságát.

Kereskedelmi-vendéglátási lehetőség bőséges választékkal áll az itt élők és dolgozók rendelkezésére.

Elérhetőség:

1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.