telek

Románia (Erdély), Uzoni telek eladó

Adatok

Kapcsolattartó

Leírás

EGYEDI AJÁNLAT!

A Romániában 2004. évben bejegyzett Betonut Constructii S.R.L. 100% üzletrészét illetve a tulajdonában lévő 10 hektáros székelyföldi ipari telket kínáljuk megvételre. A társaság tulajdonosa a DBI Kft.

Eladó Kovászna megyében, Sepsiszentgyörgytől 9 km-re Uzonban, a 11-es és 12-es út csomópontjánál, a tervezett Erdély-Moldva autópálya közelében, vasút mellett található 10 ha nagyságú, beépítetlen terület. A terület építőipari tevékenység céljára művelés alól kivonásra került.

Lehetőség van a területet tulajdonló Betonut Constructii S.R.L. 100% üzletrészének megvásárlására, ami adózás szempontjából is kedvezőbb lehet illetve a Romániában saját céggel még nem rendelkező befektető közel 10 éve bejegyzett, folyamatosan működő céghez is hozzájuthat így, amely jelenleg közvetlen üzleti tevékenységet nem folytat, mindössze ezzel az ingatlannal rendelkezik.

A település tavaly újraválasztott magyar polgármestere konstruktívan együttműködik mind a pénzügyi- mind a szakmai befektetőkkel, teljes körű infrastrukturális támogatást nyújt és humán erőforrást biztosít. A térségről további információt tudhat meg Uzon hivatalos honlapjáról: www.ozun.ro

Érdekődni közvetlenül az ügyvezetőnél lehet:

Nagy Ferenc

Tel.: +3614511650

Fax: +3614511651

E-mail: fnagy@dbi.hu

A térkép töltődik...